Съставът на коалицията е толкова разнороден, че нищо няма да

...
Съставът на коалицията е толкова разнороден, че нищо няма да
Коментари Харесай

Миков: Съставът на коалицията е толкова разнороден, че нищо няма да се случи

Съставът на обединението е толкоз хетерогенен, че нищо няма да се случи в идващите 4 години, сподели Михаил Миков по Нова ТВ. Той уточни също, че в съдружното съглашение има моменти, които са с толкоз отдалечен небосвод, че са отвън цялостния мандат.

" Не е ясно кои цели ще бъдат изтеглени напред. Има една обща линия в днешното ръководство и тя е, че то не знае и не желае да пита, не желае да чете. Доказателството за това е непохватно взетото решение за мораториума ", сподели още Миков.

Той добави, че и волята за правосъдна промяна също не е изцяло изяснена и преповтаря поръчките на Христо Иванов от преди години. " Сега със същите закани, подскоци и етикети се дава обещание нова радикална промяна ", сподели Миков.

" Решаването на всички проблеми става доста деликатно, а сега се води война. Аз не виждам стъпки в законодателната стратегия, а наследени проблеми, които занапред би трябвало да бъдат променяни ", сподели Миков.

На въпрос дали Корнелия Нинова ще остане водач на левицата, Миков сподели, че евентуално по този начин ще стане. " Тя има властова позиция и ще бъде избрана отново ", сподели Миков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР