Състав на Софийски апелативен съд е потвърдил мярката за неотклонение

...
Състав на Софийски апелативен съд е потвърдил мярката за неотклонение
Коментари Харесай

Извършител на убийство в Кюстендил остава в ареста

Състав на Софийски апелативен съд е удостоверил мярката за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Б.С., притеглен към наказателна отговорност за осъществено от него ликвидиране на жена, оповестиха от прокуратурата.
На 13.05.2018 година, в гр. Кюстендил, обвиненият С. имал среща с потърпевшата М.Д., с която поддържали близки връзки. Двамата изпили огромно количество алкохол и сред тях зародил скандал. Мъжът пребил с юмруци М.Д., след което й нанесъл удари с нож, вследствие на което дамата умряла.
Обвиняемият направил опит да укрие натрупа на М.Д. в мазето на къщата, където го държал повече от две седмици – до 28.05.2018 година
Б.С. самичък се предал в полицията, направил признания и изразил страдание за стореното.
Към сегашния миг са събрани задоволително доказателства за виновността на обвинения, осъществено е освидетелстване и разпит на очевидци.
В днешното правосъдно съвещание съдът е приел доводите на прокурора от Софийската апелативна прокуратура, че има заплаха обвиненият да се укрие, поради, че е осъждан за други закононарушения срещу личността. Наказанието за незаконното действие, което е направил, е от 10 до двадесет години „ отнемане от независимост “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР