Състав на Разградския районен съд уважи искането на Районната прокуратура

...
Състав на Разградския районен съд уважи искането на Районната прокуратура
Коментари Харесай

Задържаха под стража двама крадци в Разград

 Състав на Разградския областен съд почете настояването на Районната прокуратура и наложи на 44-годишния В.М. и на 46-годишният Н.Н. мярка за неотклонение " задържане под стража “, оповестиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура Варна. Двамата мъже са привлечени към наказателна отговорност за четири обири – закононарушения по член 195, алинея 1, т. 4 прочие 1 и т. 5 от Наказателен кодекс, като Н.Н. направил действието в изискванията на повторност.

В три от случаите обвинените са откраднали гуми и джанти от леки коли, паркирани в под земята гараж в Разград, а четвъртата кражба е на велосипед. Престъпленията са осъществени на 11 против 12 февруари 2021 година, в изискванията на продължавано закононарушение и след прелиминарен сговор сред двамата мъже. Общата стойност на откраднатото възлиза на 3331 лв.. По-голямата част от движимостите са открити и върнати на притежателите им.

В.М. и Н.Н. са известни на органите на реда и неведнъж осъждани. 46-годишният мъж е осъждан общо 17 пъти, като 11 от тях са за осъществени обири в разнообразни градове на страната. Другият е осъждан петкратно – един път за кражба. Двамата са от Варна, само че осъществили незаконните действия в Разград. Задържани са след взаимни дейности от страна на прокуратурата и структурите на Министерство на вътрешните работи в двата регионални града.

Определението на Разградския областен съд предстои на обжалване пред Окръжния съд в града.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР