Състав на Окръжния съд в Стара Загора уважи искането на

...
Състав на Окръжния съд в Стара Загора уважи искането на
Коментари Харесай

Смъртни заплахи за Стоян Владев, системно изнасилвал малолетната си дъщеря

Състав на Окръжния съд в Стара Загора почете настояването на прокуратурата и наложи най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража на 40-годишния Стоян Владев от Казанлък, упрекнат, че е се е съвкуплявал с биологичната си щерка през последните 3 години.

Сега момичето е на 13 години.

Мярката може да се апелира пред Апелативния съд в Пловдив, съобщи Канал 3.

В правосъдната залата е станало ясно, че преди да се разделят, биологичните родители на насилваното момиче, живeли няколко години дружно с детeто в Англия. Там Стоян пускал на щерка си постоянно порно филми. Бащата почнал да протяга ръка на щерка си след завръщането им от Острова, когато с майката се разделили, а момичето било едвам на 9 години. Като татко, който е признал детето си, Владев имал право през почивните дни щерка му да живее при него. Даже малко преди да бъде задържан той бил с щерка си на море. Дълго време детето приемало като игра протичащото се.

Бащата е арестуван по сигнал на майката на детето, с която той живеел на фамилни начала без брак, преди да се разделят. Тя научила какво се случва с щерка ѝ едвам преди 2 седмици. Момичето първо споделило казуса с класната си ръководителка, която съобщила на майката. При задържането си, Стоян е направил частични признания.

До 20 години затвор грозят музиканта, в случай че бъде приет за отговорен.

Междувременно смразяващи кръвта закани се сипят върху арестувания на стената на персоналния му профил във Facebook. Коментарите са стотици, а заканите - страховити.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР