Състав на Окръжния съд в Хасково даде ход на наказателно

...
Състав на Окръжния съд в Хасково даде ход на наказателно
Коментари Харесай

Изправиха пред съда счетоводителка, присвоила над 1,6 млн. лева от фирми в Димитровград

Състав на Окръжния съд в Хасково даде ход на наказателно дело против счетоводителка, присвоила 1,639 милиона лева от две компании в Димитровград. Това стана на разпоредително съвещание през днешния ден, оповестиха от Съдебната палата.

М.Г. (47 г.) е упрекната за източването на сдруженията от май 2014 до март 2016 година. Срещу нея има още две други обвинявания за заграбване на непознати движими движимости в по-малки размери.

Магистратите са открили, че на досъдебното произвеждане не са позволени процесуални нарушавания от категорията на значителните, налагащи връщане делото на държавното обвиняване за тяхното премахване.

Подсъдимата признава всички обстоятелства и условия по повдигнатото обвиняване, предвид на което съдът одобри, че производството ще се гледа по реда на съкратеното правосъдно разследване.

Следващото съвещание по процеса е на 7 март.

Предишното дело за заграбване в Димитровград бе през 2021 година. Тогава на съд бе дадена 58-годишна банкова служителка, която присвоила от сметката на стара жена в кредитната институция 1430 лв..

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР