Състав на Окръжен съд – Варна уважи искането на Окръжната

...
Състав на Окръжен съд – Варна уважи искането на Окръжната
Коментари Харесай

Варненец, държал и разпространявал наркотици, е задържан под стража

Състав на Окръжен съд – Варна почете настояването на Окръжната прокуратура за налагане на най-тежката мярка за неотклонение по отношение на мъжа, арестуван на 23 ноември откакто популяризирал наркотични субстанции на момче и момиче в регионалния град, оповестиха от Апелативна прокуратура- Варна. З.К. е притеглен в качеството му на обвинен за държане за разпространяване и разпространяване на високорискови наркотични субстанции без съответно позволение - закононарушение по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс.

В дома на 34-годишния варненец са открити два типа наркотични субстанции: марихуана с тегло 95,54 грама и метамфетамин с тегло 8,22 грама, както и електронна везна, револвер и голям брой муниции.

Работата по доказване и документиране на осъщественото закононарушение продължава под управлението и надзора на прокурор от Окръжна прокуратура - Варна. Мъжът беше арестуван за период до 72 часа до довеждането му пред съда за установяване на мярка за неотклонение. Считано от през днешния ден З.К. е арестуван под стража.

Определението на Окръжния съд във Варна предстои на обжалване пред Апелативен съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР