Състав на Исперихския районен съд е уважил искането на Териториалното

...
Състав на Исперихския районен съд е уважил искането на Териториалното
Коментари Харесай

Оставиха в ареста Гюрхан от Исперих, спипан с наркотици

 Състав на Исперихския областен съд е почел настояването на Териториалното поделение към Районната прокуратура в Разград и е взел мярка за неотклонение " Задържане под стража “ на 27-годишния Гюрхан Х. Младият мъж е бил притеглен като обвинен от прокуратурата за държане на наркотични субстанции – закононарушение по член 354а, алинея 3 от Наказателен кодекс, и в началото е бил арестуван до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор, оповестяват от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна. 

При претършуване в дома му в Исперих на 16 март тази година са били открити близо 22 грама суха тревиста маса, която е реагирала на направения полеви тест на амфетамини. Това е така нареченият чай за пушене. При претърсването са открити и конфискувани и две станиолови топчета, които при теста също са реагирали на амфетамин, както и електронна везна.

Гюрхан Х. е осъждан два пъти. През 2014 год. след утвърдено от съда съглашение с Окръжната прокуратура в Разград  той е получил наказване една година отнемане от независимост с тригодишен изпитателен период, откакто е бил приет за отговорен за разпространяване на опиати.

На 23 януари 2019 година за обир с породена междинна телесна щета 27-годишният Гюрхан е бил наказан на 3 години условно с петгодишен изпитателен период. Сегашното закононарушение по член 354а, алинея 3 от Наказателен кодекс е осъществено в изпитателния период осъждането му за грабежа.

Определението на Исперихския областен съд предстои на обжалване пред Разградския областен съд.  

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР