Състав на Хасковския окръжен съд определи мярка за неоклонение "задържане

...
Състав на Хасковския окръжен съд определи мярка за неоклонение "задържане
Коментари Харесай

Оставиха в ареста мъжа, хванат с близо 1 кг кокаин в траурна агенция в Димитровград

Състав на Хасковския областен съд дефинира мярка за неоклонение "задържане под стража " по отношение на мъж с букви Я. П. за владеене за разпространяване на 899,9 грама кокаин на стойност 314 965 лв., оповестиха от правосъдната палата. Наркотикът е открит на 17 против 18 октомври т. година в помещение - хале и прилежащата му територия, стопанисвани от траурна организация "Вечен Рай " в Димитровград.

Съдът е приел първо, че са налице задоволително данни за авторството на закононарушението. Магистратите са счели и че не е налице повишена заплаха обвиненият да се укрие, само че е огромна заплахата Я.П. да извърши друго закононарушение, заради типа и количеството на наркотичното вещество.

Въпреки изказванията на бранителя на обвинения за здравословни проблеми и показаните медицински документи, съдът е установил, че за болестта на обвинения не се изисква болнично лекуване. Така са били кредитирани претекстовете на обвиняването и е било почетено настояването за взимане на мярка за неотклонение "задържане под стража ".

Тя може да бъде обжалвана в Апелативния съд в Пловдив.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР