Съсобствениците на Рексъм Райън Рейнолдс и Роб МакЕлхени са обичани

...
Съсобствениците на Рексъм Райън Рейнолдс и Роб МакЕлхени са обичани
Коментари Харесай

Райън Рейнолдс признава, че „умира, когато Рексам губи“ в емоционално послание към феновете

Съсобствениците на Рексъм Райън Рейнолдс и Роб МакЕлхени са обичани от тима и почитателите поради въздействието им, откогато поеха клуба, само че връзката работи и в двете направления.

След като най-сетне избяга от Националната лига след 15 години болежка, Рексам реализира поредни промоции и ще играе в Лига 1 през идващия сезон. Отборът доближи нови висоти, откогато холивудските притежатели пристигнаха и те събраха тим от Лига 1, с цел да си обезпечат още една права промоция, само че на един стадий от предишния сезон изглеждаше, че се борят.

Въпреки удар в първия мач на сезона, губейки с 5-3 от Milton Keynes Dons вкъщи, Wrexham направи впечатляваща серия и бяха твърдо в местата за автоматизирана промоция след 26 от сезона с 46 мача. Но тимът се сблъска със стената и притежателите знаеха, че би трябвало да работят, с цел да спасят сезона си.

Рексам претърпя три следващи загуби и завоюва единствено два мача в девет, до момента в който отпаднаха от промоцията места и след сезон на наслада за Рейнолдс, той научи по какъв начин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР