Съсобственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски постигна важна победа извън

...
Съсобственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски постигна важна победа извън
Коментари Харесай

Крушарски с важна победа извън терена

Съсобственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски реализира значима победа отвън футболното поле.

19-ият конгрес на Световната метеорологична асоциация избра за собствен идващ президент дългогодишният другар и помощник на родния огромен предприемач доктор Абдула Ал Мандус. Форумът се организира в Женева, а изборът се понрави на Крушарски.

" Това е значима победа. Абдула ме откри още през 2006 година и работим интензивно по доста съществени планове. Помогнах му с построяването на лаборатория за проучване на реактивите, които се употребяват при изваляване, както и с други планове в Емирствата.

Организацията, която оглавява, е с значимо значение за целия свят, тъй като се занимава с климата. Радвам се като българин, че съм съпричастен с подобен сериозен триумф.

Все отново не всичко в живота е футбол, а където съм аз там е и успеха и на сходни конгреси ", сподели Крушарски, представен от " Мач Телеграф ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР