Съсобственикът на Локо Пд Христо Крушарски даде ценни съвети на

...
Съсобственикът на Локо Пд Христо Крушарски даде ценни съвети на
Коментари Харесай

Крушарски съветва държавата да помага на спорта

Съсобственикът на Локо Пд Христо Крушарски даде скъпи препоръки на властта, която да обърне съществено внимание на спорта. Ексцентричният началник предложи законови промени, които да облекчат бизнеса.
" Държавата може да облекчи данъчния режим за хората, които развиват спорта. Влагал съм персонални пари. Държавата би трябвало да вземе решение дали желае да има спорт ", разяснява пред Българска национална телевизия той.
Крушарски загатна за противоречие сред него и останалите притежатели на Локо. Повече от година той не се е месил в работата на клуба, само че е подготвен да се завърне.
" Хвърлих много средства за базата. Предложих да направя напоителна система на двата терена, а те да създадат тревната завивка. Не получих нито " да ", нито " не ". Някъде нещо се къса. След един мач ми се сподели, че не мога да вляза във ВИП зоната. Аз съм притежател на 50% от акциите.
Бях стигнал до 2,4 млн. лева доходи. Необходимо ми бе още едно рамо, с цел да управляваме общо. Те взеха решение да остана встрани и го направих. Сега съм подготвен да оказвам помощ.
Преди година и 3-4 месеца седнахме и се разбрахме да работим дружно. Минаха 2-3 месеца и ми споделиха, че желаят да вземат всичко. Аз се съгласих и година и 2 месеца не съм се месил в дейностите на клуба. На есенния полусезон Локо имаше нелоша позиция за класиране. За мен задачата не е продажба непременно. Участие в Лига Европа би донесло повече от продажбата на някои играчи ", счита Крушарски.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР