Съсобственикът на Интер Маями Дейвид Бекъм заяви, че не влияе

...
Съсобственикът на Интер Маями Дейвид Бекъм заяви, че не влияе
Коментари Харесай

Бекъм: Не аз определям състава на Интер Маями

Съсобственикът на " Интер Маями " Дейвид Бекъм съобщи, че не въздейства на състава на тима за мачовете.

„ Грижа за всеки подробност в този клуб, без значение дали става дума за дизайна на залата и офисите, дали играчите имат потребност от фенове… за всички тези неща се убеждавам, че всичко е наред, тъй като когато привлечеш играчи като Лео Меси, Серхио Бускетс и Жорди Алба, би трябвало да поддържаш несъмнено равнище. Това не значи, че те са третирани по друг метод от останалите, само че става въпрос за внасяне на професионализъм в клуба.

Когато се реалокирах в Лос Анджелис, бях по-загрижен не за равнището на игра, а за професионализма, който цареше в клуба. Например, нямаше вечери преди мача. Всичко това се промени доста бързо и когато пристигна Брус Арина (треньор на " Галакси " от 2008 до 2016 г.).

Не аз дефинирам състава на " Интер Маями " за мачовете. Не управлявам нищо на терена, в тренировките, в мачовете. Това прави треньорският щаб. Но аз съм в бизнеса с набиране на личен състав с Крис Хендерсън и Хорхе Мас. Постоянно търсим способи да доведем този клуб до равнището, което чакаме. Вярваме, че можем да издигнем този отбор до равнището на европейските клубове в бъдеще. Отборите, в които съм играл през годините, някои от тях са на 100 или повече години. Ние сме единствено на три години. Но това е равнището, което считаме, че можем да реализираме “, съобщи Бекъм пред The Athletic, представен от Българска телеграфна агенция. 

През 2014 година Бекъм стана съсобственик на " Интер Маями " за 25 милиона $, четири години по-късно тимът получи утвърждение от МЛС, а през март 2022 година клубът изигра първия си мач в лигата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР