Съсипани, родители и близки издирват втори ден 7-годишното си дете,

...
Съсипани, родители и близки издирват втори ден 7-годишното си дете,
Коментари Харесай

Втори ден издирват 7-годишно дете, изчезнало във водите на Марица

Съсипани, родители и близки търсят втори ден 7-годишното си дете, изчезнало във водите на река Марица в региона на Столипиново. Детето решило да се разхлади и влезнало във водата, само че не излязло.

Приятелчетата му, които били с него, незабавно позвънили на околните му, които почнали да го търсят, само че не го разкрили. Те се обърнали за помощ към водолази, само че и тяхната акция до този миг не се увенчава с триумф. На помощ се притекли и хора от квартала, чийто къщи са покрай реката. Те обаче също не разкрили момченцето. От полицията до този миг не оповестяват за подобен случай.

Ръководството на пловдивската пожарна пък прикани жителите да не остават децата без контрол към неохраняеми водоеми, реки и язовири, защото множеството от тях са рискови. През последните дни спасители и водолази от бранш " Специализирани оперативни действия към Регионална дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " - Пловдив са били търсени за помощ в голям брой сходни обстановки, като част от тях са били съдбовни. За случая със 7-годишното дете обаче и от Пожарната няма информация, оповестява 24 часа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР