Съсипаха изненадата за финала на хитовото риалити на бТВ Ергенът“.

...
Съсипаха изненадата за финала на хитовото риалити на бТВ Ергенът“.
Коментари Харесай

Издадоха финала на „Ергенът“! Вижте какво се случва

Съсипаха изненадата за финала на хитовото риалити на бТВ „ Ергенът “. В платформата threads.net бяха качени две видеа, за които се твърди, че са били на платформата btvplus. На тях се виждат първи думи на двете финалистики Магдалена и Надежда, които споделят разочарованието си от решението на хубавеца Алек да не избере нито една от тях. В обособени клипове водещият Наум разпитва хубавиците по какъв начин се усещат от решението на „ ергена “ да не ги удостои с наличие и да не застане пред тях с решението си.

Магдалена декларира, че не е очаквала, не укорява Алек, само че е разочарована, че той не се е появил.

„ Два месеца бях откровена и открита с него. Щях да приема всяко негово решение и да ме огледа в очите “, съобщи тя.

„ Когато те видях по пътеката, си мислех, че ще разкажеш отново някоя прелестна легенда за любовта и розите, след това ще ме измъчиш с няколко въпроса и след теб ще пристигна Алек. Със сигурност не чаках да не се появи и последният мъж, който ще видя, да си ти “, призна си Маги, с което дефинитивно се разкри какъв тъкмо ще е финалът.

Хубавицата споделя, че е очаквала някаква изненада „ Видях те в далечината и в един миг първо помислих, че си Алек. Чаках да се появии. Бях сигурна, че ще пристигна до последно. Оглеждах се наляво-надясно. Гледах в очите на редакторите, с цел да може някой да се издаде, че е смешка. Изненадата беше неприятна “, призна още Магдалена.

Другата красавица – Надежда споделя, че е предходна през доста страсти, била е афектирана, че не се е изправил пред тях.

„ Тогава бях като бомба със закъснител прочувствена. Не знаех къде се намирам “, сподели тя. По думите ѝ позитивната част на това премеждие е, че е основала другарства с девойките.

„ Като се опознах с Алек доста го желаех и желаех аз да съм финалистка “, прибавя тя. Видеата са били свалени от btvplus, а истиността им подлагаме на подозрение.

 Post by @hellomissmartiView on Threads
 Post by @hellomissmartiView on Threads

 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР