Същото, което направиха , можеше да направят и ПП и

...
Същото, което направиха , можеше да направят и ПП и
Коментари Харесай

Мажд Алгафари: Парламентът е развалина

Същото, което направиха " ", можеше да създадат и Политическа партия и. Сега влизаме в сюжет всеки да си трансферира горещия картоф. Това съобщи политологът Кузман Илиев в ефира на бТВ във връзка гласуването на за член на комисията по конституционни въпроси.

„ С какви очи тъкмо този човек от 240 келеша избраха за този пост? Изборът му е гласуван още на първо място да бъде контрактувано ”, счита Мажд Алгафари, преводач.

Ружа Смилова, политолог, разяснява: „ Това е номинация на. Те излъчват фигура, която е най-малкото спорна. Отговорност носят и гласувалите за тази номинация. Вярно е и друго – с цел да има конституционна смяна, има потребност от квалифицирано болшинство, а това болшинство с „ Възраждане ” няма по какъв начин да се реализира. ”

„ Едва ли хората на митингите против Пеевски и Борисов са си представяли, че ще чакат да бъдат пуснати в стаята на и да приказват с Пеевски ”, сподели още Илиев.

„ Не може да възбраните на никого да гласоподава за вас. В конституцията ни е закрепен свободният мандат. Това дава опция на да гласоподават както намерят за добре в тази обстановка ”, добави Смилова.

„ Кой очакваше този брак сред и Политическа партия? Нима това беше желанието на гласоподавателите? Парламентът е развалина, руина ”, счита Алгафари.

Смилова съобщи, че е проба-грешка дали кабинетът ще издържи 18 месеца.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР