Също като елемента, който олицетворяват, огнените зодии са вдъхновяващи и

...
Също като елемента, който олицетворяват, огнените зодии са вдъхновяващи и
Коментари Харесай

EDNA ОБИЧА: Летни рокли за огнените зодии

Също като детайла, който въплъщават, огнените зодии са вдъхновяващи и мощни персони, които могат да те изпепелят единствено с взор. Винаги приковават вниманието на всички, даже да не го желаят непременно. Те са родени водачи и не робуват на публични предразсъдръци.

Можете да видите всичко това и в облеклото им. Ако по време на празненство видите дама с рокля, която ви кара да мислите: "Уау, страхотна е, желае ми се и аз да имах задоволително храброст, с цел да се обличам по този начин ", евентуално тя е представителка на една от трите огнени зодии - Овен, Лъв и Стрелец.

Припомнете си какви рокли препоръчахме за представителките на другите астрологични тройки тук:

EDNA ОБ(Л)ИЧА: Летни рокли за земните зодии (Телец, Дева и Козирог) >>>

EDNA ОБ(Л)ИЧА: Летни рокли за водните зодии (Рак, Скорпион и Риби) >>>

В този ред на мисли през днешния ден ви предлагаме пет специфични находки от Fashion Days, които съвършено ще се впишат в летния дрешник на всяка огнена зодия. Добрите вести не свършват дотук - можете да поръчате някои от тях с огромно понижение!
EDNA ОБ(Л)ИЧА: Летни рокли за огнените зодии (Овен, Лъв и Стрелец) 5 фотоси  EDNA ОБ(Л)ИЧА: Летни рокли за огнените зодии (Овен, Лъв и Стрелец)  EDNA ОБ(Л)ИЧА: Летни рокли за огнените зодии (Овен, Лъв и Стрелец)  EDNA ОБ(Л)ИЧА: Летни рокли за огнените зодии (Овен, Лъв и Стрелец)  EDNA ОБ(Л)ИЧА: Летни рокли за огнените зодии (Овен, Лъв и Стрелец)
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР