Също както Алиса попада в страната на чудесата, така и

...
Също както Алиса попада в страната на чудесата, така и
Коментари Харесай

"Двама геймъри и половина" - Епизод 1


Също както Алиса попада в страната на чудесата, по този начин и красивата Натали Трифонова ще се озове в един необхватен свят – този на гейминг промишлеността. Зрителите видяха водещата на bTV в новото й амплоа – като лице на предаването „ Геймър “, което започва в ефира на bTV Action на 5 февруари 2022 година от 17:00 часа.

В първия епизод на предаването „ Геймър “ по bTV Action, Натали Трифонова посрещна в студиото Слави Панайотов, по-известен като Слави от The Clashers, с който акцентира на многообразни тематики за гейминг промишлеността като пристрастеност и пристрастяване. Всяка събота, водещата ще посреща посетители, за които игрите са не просто бягство от всекидневието, само че и положително средство за разтоварване от напрежението, както и същинско развлечение във виртуален свят, в който играчът може да бъде който си изиска.

Като естественото продължение към телевизионните епизоди, редом с предаването започва и тематичен подкаст „ Двама геймъри и половина, “ в който Натали ще смесва експертното мнение на опитните геймъри и това на любопитен прохождащ състезател, който ще прави тематиките на подкаста забавни и разбираеми за по-слабо осведомените с електронните занимания.

Потребителите ще могат да открият подкаста на, на bTV Media Group, платформата за отсрочено гледане, както и в мрежите на Spotify, SoundCloud, Apple и Гугъл.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР