Собствените думи на водещите на Fox News се завръщат, за да преследват Тръмп в брутален MSNBC Supercut

...
Същите водещи и коментатори на Fox News, които защитават Доналд
Коментари Харесай

Същите водещи и коментатори на Fox News, които защитават Доналд Тръмп сега след комбинираните му обвинения в 91 престъпления в четири различни случая, пееха много различна мелодия през 2016 г. , както се подчертава в нов видеоклип на MSNBC.

Когато Хилъри Клинтън се кандидатира срещу Тръмп, множество гласове в дясната мрежа извикаха, че нацията не може да се справи с разследван президент.

„Не можем да имаме страна, ръководена от президент, обект на текущи криминални разследвания, потенциални обвинения и безкрайни изслушвания“, каза Джанин Пиро в сегмент, който все още е достъпен в канала на Fox News в YouTube.

Пиро отхвърли обвиненията срещу Тръмп като „китка театър“ и „законно нещо“ във видеото, излъчено в неделя в „Шоуто на Мехди Хасан“.

Шон Ханити предупреди, че Клинтън става президент, „докато все още е разследван“, би довело до „голяма конституционна криза“.

Обвиненията срещу Тръмп обаче не са „нищо друго освен показно обвинение“.

Хасан екипът разкри подобни неудобни коментари от Тъкър Карлсън ― който оттогава се раздели с мрежата ― и коментатора Нют Гингрич:

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР