Същите чужди агенти за влияние по медиите, които в подходящ

...
Същите чужди агенти за влияние по медиите, които в подходящ
Коментари Харесай

Боян Чуков: Борисов се оказа в ситуацията на Орешарски

Същите непознати сътрудници за въздействие по медиите, които в подобаващ миг стартират интензивно да "борят " корупцията и пазят екологията. А другояче си траят благоразумно. Докато не ги задействат. До този миг не бяха ли ясни неуспехите на настоящето ръководство? Не се ли знаеха?

Това разяснява в профила си във Facebook Боян Чуков.

Че чакаме чужденците да дойдат, с цел да "въстанем " против корупцията и неналичието на народна власт? Защо го не направихме по-рано? Да извикаме непознатите посланици в София, да им се оплачем! Да ги "мобилизираме " да се включат в уличните митинги както преди. Калта, с която се омажем взаимно в този момент, ще остане върху България и след председателството.

Независимо кой ще ръководи България. А нацията ще бъде още по-разделена. Но това никой не го интересува... След шест месеца България ще понесе големи имиджови вреди, макар, че така и така в този проект обстановката е повече от трагична.

P.S. Мисля, че няма човек, който да ме упрекна, че съм почитател на Борисов. Напротив! В случая не става въпрос за него, а за България. Това са две разнообразни неща! “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР