Същински екшън се разиграл в село Куртово Конаре между двама

...
Същински екшън се разиграл в село Куртово Конаре между двама
Коментари Харесай

Бесен екшън край Пловдив! Баща и син нападнаха барманка в заведение, а причината...

Същински екшън се разиграл в село Куртово Конаре сред двама мъже и барманка на заведение. Причината била отхвърли на младата госпожица да сервира алкохол на двамата. Те били очевидно пияни, а заведението таман затваряло, оповестява " Трафик ".
Неприятната преживелица станала в нощта против 1 април. Единият от нападателите седнал да пие у дома със собствен другар. Уискито обаче свършило и решили да си допият в близкото заведение. Часът обаче подминавал среднощ. Въпреки това приятелите се замъкнали в кафе-аператива, което таман затваряло.
Другарите по чашка седнали и си поръчали още концентрат. Барманката отказала да им сервира, заради късния час. Тогава дошъл и синът на един от мъжете. След дълго гледище момичето им дало по една бира, с ангажимента, че след няколко минути би трябвало да си тръгнат.
Това ядосало 17-годишното момче. То почнало да крещи и наскърбява барманката, наричайки я с грозни прилагателни. Намесил се и татко му с псувни. За да отбрани момичето, се намесила нейна другарка, молейки мъжете да престанат. Тя обаче била обсипана със същите грозни думи и псувни.
Чашата на търпението преляла и барманката повикала полиция. На място дошъл патрул от близкото РУП. Дори и тяхната поява обаче не успокоила нападателните татко и наследник. По-младият отказал да се легитимира, а татко му почнал да се заяжда и наскърбява ченгетата.
Това наложило да им бъдат сложени белезници и да бъдат отведени в постройката на съответното РУП. Дни по-късно, роднините били изправени пред съд. Вече изтрезнели, те отрекли всичко от онази нощ.
Свидетелските показания на барманката и нейната другарка, както и на органите на реда обаче приказват друго.
Според съда татко и наследник фактически са направили дребното безчинство, в което са упрекнати, като са направили непристойна демонстрация, изразила се в отправяне на обидни думи към жители и оскърбително отношение към чиновници на Министерство на вътрешните работи, с които си дейности са нарушили публичния ред и успокоение.
И на двамата е наложена санкция в общ размер от 250 лв..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР