Същинска кукличка е новото жилище на щерката на Гала -

...
Същинска кукличка е новото жилище на щерката на Гала -
Коментари Харесай

Супер лукс: Виж каква приказка е новото жилище на щерката на Гала!

Същинска кукличка е новото жилище на щерката на Гала - Мари Будева, в което тя ще живее с гаджето си - сина на Джуджи. Младите се нанесоха скоро в дома си, платен и обзаведен напълно с парите на родителите им, несъмнено (откъде другояче ще извадят средства за подобен парадайс, освен това в столицата)...



Явно всичко по обзавеждането към този момент е готово, тъй като нощес Мари пусна стори по какъв начин украсяват жилището за Коледа. Любимото място на девойката май е камината, край която е уютно и красиво. Не можем да отречем, че родителското тяло се е постарало, само че с изключение на Гала, със постоянни суми са помогнали и родителите на Константин.



Знаем, че бащата на Коцето е богат предприемач, с който Джуджи постоянно се е хвалела. Заради мъжа си тя е обиколила половината свят, а и въобще не се тормози, когато остана без работа преди няколко години. Двете с Гала и до през днешния ден са в чудесни връзки и даже са първи приятелки, което ще е добре и в случай че се сродят в действителност.

Колкото до Мари и Константин, двамата са дружно от ученическите си години, а той е първата обич на дъщерята на водещата от " На кафе ". " След всички пари, дето са пръснали техните, нека най-малко да се обичат същински и да останат дружно, че да не се постанова да продават и да разделят след това ", разясняват в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР