Същевременно украинското военно разузнаване потвърди, че за днес е била

...
Същевременно украинското военно разузнаване потвърди, че за днес е била
Коментари Харесай

Военното разузнаване на Киев нямало достоверни данни за хората на борда на разбилия се Ил-76

Същевременно украинското военно разузнаване удостовери, че за през днешния ден е била възнамерявала замяна на военнопленници с Русия.

Самолетът се разруши в съветската Белгородска област, като Русия упрекна Украйна, че го е свалила. Външното министерство дефинира това като " демонстрация на безумно безчовечие, проявяващ цялостно неуважение към човешкия живот " и съобщи, че случилото се слага под въпрос опцията за каквито и да било съглашения. Министерството на защитата в Москва добави, че негов радар е засякъл изстрелването на две украински ракети. 

Инцидентът е станал към 11 ч. московско време при осъществяване на планов полет. В самолета е имало 65 украински военнопленници, които са били превозени за замяна, 6 души екипаж и 3 лица, съпътстващи военнопленниците.

" Понастоящем не разполагаме с достоверна и цялостна информация за хората, които са били на борда на самолета, не знаем имената им ", се споделя в изказване на украинското военно разузнаване.

" За през днешния ден бе планувана замяна на военнопленници, която обаче не се състоя ", съобщи украинското военно разузнаване, като акцентира, че Украйна не е била осведомена, че е належащо да бъде обезпечена сигурността на въздушното пространство в региона.

Украинската войска съобщи през днешния ден, че ще продължи да нападна Белгородска област и съветската военна авиация, с цел да пази Украйна от бомбардировки.

Изявлението бе направено няколко часа откакто самолетът Ил-76 се разруши, отбелязва Агенция Франс Прес.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР