Съществуват някои особености, когато става дума за телефоните, които трябва

...
Съществуват някои особености, когато става дума за телефоните, които трябва
Коментари Харесай

Ето кои телефони е по-добре да не купувате през 2024 г, според експертите

Съществуват някои особености, когато става дума за телефоните, които би трябвало да знаете сигурно — някои от тях демонстрират, че конфигурацията им няма да работи дълго време.

Не всеки консуматор може да си разреши флагмански смарт телефон, който изцяло ще дава отговор на всичките му условия. Ето за какво е значимо да обърнем внимание на неприятните характерности на телефоните, т.е. тези, които не би трябвало да участват в устройството при никакви условия.

Една от основните особености, които производителите постоянно крият, е яркостта на екрана. Ако яркостта на екрана е 500 нита и по-ниска, тогава става съвсем невероятно да употребявате устройството на слънце. Ето за какво, за удобна работа при слънчево време, се предлага да изберете смарт телефон с бляскавост на екрана от най-малко 600 до 700 нита за IPS-матриците и от 900 нита за AMOLED-екраните.

Друга значима специфичност е количеството RAM (оперативна памет). Минималният потенциал на тази памет за стабилната работа на смарт телефона без риск от крашване на приложенията и проблеми със известията е 4 GB. Затова е по-добре да изберете смарт телефони с 6 GB RAM и повече.

Що се отнася до вградената памет, 64 GB към този момент не са задоволителни за актуалните телефони заради натоварването на приложенията. Понякога 128 GB може да не са задоволителни.

Обърнете внимание и на типа на вътрешната памет. Устройствата със общоприетата eMMC 5.1 памет ще работят постепенно заради ниската скорост на четене спрямо устройствата с UFS 2.1 стандарта.

Не купувайте смарт телефони с Micro-USB конектор, защото това е стар стандарт и е по-добре да изберете устройства с USB Type-C конектор.

И в последна сметка зареждането с 18W или по-малко не се смята за бързо. Препоръчително е да изберете смарт телефони със зареждане от 33 W или повече, което ще докара до по-бързото зареждане на устройството.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР