Съществуват какви ли не клишета, свързани със секса и мъжете,

...
Съществуват какви ли не клишета, свързани със секса и мъжете,
Коментари Харесай

Сексолог разби 3 мита за мъжете и секса

Съществуват какви ли не клишета, свързани със секса и мъжете, само че се оказа, че не всичко е правилно, написа jenata.blitz.bg. Или най-малко по този начин твърди световноизвестният сексолог Дария Вебер. Според него има три неща, които се вменяват на всички мъже що се касае до секс желанията им.

„ Да, мощният пол харесва тези неща, само че надалеч не толкоз, колкото им се вменява “, прецизира той. Именно поради това сексологът Дария Вебер реши да развенчае три от най-големите секс мита, свързани с мъжете.

Ето кои са те:

Мъжете обичат черно и алено долни дрехи
Според сексолога проучванията неведнъж удостоверяват, че цветът на бельото няма значение за мъжа и не може да е всеобщ култ. Няма значение дали е алено или черно, мъжете обичат транспарантно или оптимално отворено долни дрехи или даже неналичието му.
Всички мъже са луди по обезкосмените интимни зони на дамите
Това в действителност е трендът от последното десетилетие, само че множеството мъже избират зоната на бикини да е с кокетна прическа или срамна линия. Има и такива, които са спокойни, когато в интимната зона на дамата има недокосната „ естествена растителност”.

„ Следователно е невероятно да се твърди, че това е реалност, който важи за всички мъже “, споделя сексологът.
Мъжете обичат позата " ездачка ", тъй като е красива
Според сексолога мъжете доста обичат да следят процеса на навлизане по време на секс, защото постоянно виждат подобен сюжет в порното. Същото се отнася и за позата на ездачката.

„ Те обичат, когато една жена е от горната страна, само че не толкоз за гледане, а тъй като в този случай дамата господства, “, сподели Вебер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР