Съществуват и такива, който полагат неимоверни мъки и макар все

...
Съществуват и такива, който полагат неимоверни мъки и макар все
Коментари Харесай

Всичко Е В Твои Ръце: Безотказни Ритуали За Сбъдване На Всякакви Желания! Ще Се Учудиш Как Действат!

Съществуват и такива, който поставят неимоверни страдания и въпреки все нещо не им доближава, с цел да реализиран това, към което се стремят. Ако сте от втория вид, то тази публикация е тъкмо за Вас.Тук ще разгледаме лесни и безвредни ритуали за сбъдване на стремежи. На първо място е належащо да вярвате, че церемонията ще бъде сполучлива и да вярвате в магическата й мощ. Не забравяйте и своето най-съкровено предпочитание. Концентрирайте се върху него и си представете всеки подробност от фантазията си. Представете си, че тя към този момент е осъществена. Обърнете внимание на възприятията и страстите си в този миг.

Най-успешното време за сбъдване на стремежи е първият час след новолуние. Следващото новолуние е скоро - Пада се на 9 март 2016, тъкмо в 03:55:33 часа, което значи, че би трябвало да сте будни тъкмо по това време, с цел да извършите ритуала, тъй като това е моментът, когато въздействието на луната е най-силно.

И тук идва основният миг. Подберете точните думи и напишете своето предпочитание на хартия.

Потопете сгънатото листче във чаша вода и поставете ръцете си с дланите надолу, няколко сантиметра над стъкления съд. Изразете с думи Вашето предпочитание и изпийте водата в чашата.

В никакъв случай не изхвърляйте водата. Ако не желаете да я пиете бихте могли да я изсипете в саксия с цвете. Растението черпи мощ от водата и тя му оказва помощ да пораства, също както ще помогне на вашите стремежи да се осъществят.

Не забравяйте, че с цел да се осъществя Вашата фантазия е належащо да вярвате в себе си, във опциите си и в неизбежното сбъдване на фантазиите Ви.

За да постигнете триумф, е нужно деяние. Не се надявайте, че ще ще срещнете любовта примерно, в случай че си стоите единствено вкъщи или ще спечелите от лотарията без да сте закупили билет.

Направете си персонален проект, който ще ви помогне за сбъдване на стремежи и реализиране на проектите и фантазиите Ви.

Източник: За дамата

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР