Съществуването на Топлофикация - София е поставено на карта, предупреди

...
Съществуването на Топлофикация - София е поставено на карта, предупреди
Коментари Харесай

Цветанка Илиева: Няма кой да плаща цените, които КЕВР предвижда

Съществуването на Топлофикация - София е сложено на карта, предизвести икономическият специалист

„ По време на публичното разискване за увеличение на цените на топлинната сила в КЕВР ние от Изправи се.БГ дадохме рекомендация Комисията да изготви цялостен разбор и доклад на активността на целия топлофикационен отрасъл в страната, защото всички топлофикации са на огромни загуби през последната година и последното тримесечие. “ Това сподели икономическият специалист Цветанка Илиева в предаването „ Делници “ по телевизия „ Евроком “, пишат от пресцентъра на партията.

Г-жа Илиева предизвести, че столичаните, отопляващи се на парно, ги чака доста тежка зима.

По отношение на митингите на чиновници на Топлофикация - София икономическият специалист сподели: „ 11-годиншното ръководство на ГЕРБ в Топлофикация - София докара сдружението до такова състояние, че неговото битие е сложено на карта. “

Според нея би могло да се стигне до понижаване на работните заплати, както и до орязване на обществените помощи на служащите. „ Близо 70 адвокати работят в сдружението, което е неприемливо. Техният труд е включен в цената на топлинната сила. Не е правилно към потребителите, които си заплащат сметките за парно, да заплащат труда на тези адвокати, които са наети да водят каузи в съда. “ Това добави госпожа Илиева по тематиката за цените на парното в София.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР