Съществува шанс наставникът на Рома Жозе Моуриньо да продължи договора

...
Съществува шанс наставникът на Рома Жозе Моуриньо да продължи договора
Коментари Харесай

В Италия: Моуриньо отказа на ПСЖ заради Рома

Съществува късмет наставникът на Рома Жозе Моуриньо да продължи контракта си с отбора, твърди " Кориере дело спорт ". Моуриньо е отпред на Рома от 2021 година и актуалният му договор е годен до 2024-та.

Смята се, че Специалния е уведомил управлението, че може да остане в Рим, в случай че класира " вълците " за Шампионска лига. Тази цел може да бъде реализирана по два може би еднообразно сложни метода. Първият е Рома да влезе в топ 4 на Серия А. За момента " вълците " заемат шестата позиция в класирането и изостават на 4 точки от четвъртия Милан два кръга преди края. Другият вид Рома да се класира за Шампионска лига е отборът да завоюва Лига Европа. " Вълците " доближиха до финала на конкуренцията, където ще се изправят против Севиля.

Ако никое от тези две неща не се случи и Моуриньо реши да напусне Рома, ПСЖ ще направи опит да го притегли. От много време се спекулира, че парижани желаят да сменят Кристоф Галтие с Моуриньо, само че за момента те не са отправили публично предложение към Рома.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР