Съществува нов метод за уголемяване на пениса, свързан с кокосови

...
Съществува нов метод за уголемяване на пениса, свързан с кокосови
Коментари Харесай

Опасна традиция за уголемяване на пениса

Съществува нов способ за увеличаване на пениса, обвързван с кокосови орехи. От редовете по-долу ще научите за какво някои мъже впръскват в пениса си кокосово масло.

Звучи налудничаво, а също и мъчително: „ подкожната “ традиция от азиатската част на света. И по-точно от Бирма и Тайланд. Там мъжете от племето карени си впръскват в пениса и тестисите кокосово масло. Внимание! Никой мъж не трябва да пробва описаното тук, може да бъде животозастрашаващо! Да, вярно разбрахте. Кокосовото масло не се ползва външно, а се впръсква с игла в пениса и тестисите. Този способ може да има съдбовни последствия. Въпреки това мъжете от племето карени се кълнат в неговата изгода за увеличение на потентността.

Преди въпросните мъже да се подложат на тази мъчителна процедура, си вдъхват храброст, като се напиват. Наистина, с цел да издържи сходно изтезание, човек би трябвало да е в алкохолно замайване. Щом кокосовото масло се впръска под кожата на пениса и тестисите, членът освен се удължава, само че и удебелява. Във всеки случай е малко разочароващо, че резултатът не продължава дълго.

Уголемяването на пениса посредством кокосово масло може да има тежки последствия. Чувствителността на органа нараства още повече – след операцията някои оповестяват за проблеми с ерекцията, а други се оплакват от затруднено уриниране. Друг непряк резултат, който прави нещата още по-лоши, е мъчителният сексуален акт.

За да отстранят втвърденото кокосово масло от пениса си, каренските мъже се подлагат на друга ужасяваща процедура. Лекар бърка със скалпел под кожата и изстъргва коравите останки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР