Съществува ефективен японски метод за самоизцеление за пет минути, който

...
Съществува ефективен японски метод за самоизцеление за пет минути, който
Коментари Харесай

Как японците се самоизцеляват за 5 минути: Пръстите на ръцете са свързани с органите на тялото

 Съществува ефикасен японски способ за самоизцеление за пет минути, който се назовава Jin shin Jitsu. От антични времена японците употребяват ефикасни нетрадиционни способи на лекуване.

Този способ на излекуване оказва помощ за възобновяване на прочувствения баланс посредством стимулиране на избрани точки на пръстите. Японците са уверени, че всеки пръст има връзка с два органа на тялото и ако  стимулирате съответната точка, можете да подобрите прочувственото и физическото си здраве.

Според японския способ, с цел да се лекува съответен орган, просто би трябвало да хванете съответния пръст и да го стискате крепко с масажиращи придвижвания за 3-5 минути. В този случай е доста значимо да дишате надълбоко и по-късно да масажирате всички пръсти с двете ръце поредно в продължение на 3 минути.

Малкият пръст има връзка със сърцето, тънките вътрешности и костната система на тялото. Емоции – демонстрация на нерешителност и тревога.

Безименният пръст въздейства върху действието на дебелото черво, белите дробове и положението на кожата. Емоции – боязън, горест.

Средният пръст е обвързван с работата на кръвоносните съдове, черния дроб и жлъчния мехур. Емоции – яд, нервност.

Показалецът има връзка с пикочния мехур, бъбреците и мускулите. Емоции – боязън.

Палецът има връзка с далака и стомаха. Емоциите, за които той дава отговор, са тревога и меланхолия.

При това би трябвало да се знае, че при положение на болести постоянно би трябвало да се консултирате с доктор, а тази японска процедура би трябвало да се приема единствено като прочувствено и физическо облекчение.

esoreiter

Известната гимнастика за лекуване на хипертония от доктор Шишонин +видео

Хипертонията е едно от най-честите болести. Смята се, че един на всеки четирима възрастни страда  от високо кръвно налягане. Колкото и да е необичайно, единствено 35% от тях са наясно…

Цялата публикация

Лечебната мощ на мълчанието!

 

Наскоро шефка на салон за хубост ми описа невероятна история. При нея пристигнала жена и поискала да и направи прическа. Всъщност поискала да я остриже, съвсем нула номер. А ръцете…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР