Съществува един изключително мощен ритуал, който успява само за 5

...
Съществува един изключително мощен ритуал, който успява само за 5
Коментари Харесай

5 – минутен ритуал, който ще донесе ПАРИ и КЪСМЕТ в дома ви

Съществува един извънредно мощен обред, който съумява единствено за 5 минути да преобърне живота ви и освен това в една доста по-добра посока.

Благодарение на него човек може да притегли парите и шанса на своя страна. Препоръчително е този обред да се извърши в миг, в който усещате, че отрицателната сила ви е обзела. Той ще ви помогне да излезете от омагьосания кръг, в който сте попаднали.

Как се прави 5 – минутния обред за пари и шанс?

Нуждаете се от 2 ч.ч. изсушен пелин. Към него се прибавят няколко зрънца тамян и се пали. Ще вмъкнем, че броят на зрънцата тамян наложително би трябвало да е нечетен.

Целият дом би трябвало да се прикади и да се изрече на глас проклинание. Не пропускайте ъглите в пространствата, където нормално се натрупа най-вече негативна сила. Този 5 – минутен обред ще ви накара да се почувствате извънредно добре незабавно, откакто го извършите.
 Привлечете шанса в дома си с няколко ритуала със свещи Привлечете шанса в дома си с няколко ритуала със свещи
Знаем, че всичко се реализира с доста труд и неизменност, само че не можем да отречем, че не ни е необходим и щипка шанс, който да побутва обсто...

Това е един от най-бързите способи да се измъкнете от отрицателната сила и да прогоните неприятното от живота си.

Ако желаете резултатите да са в действителност впечатляващи, би трябвало да поработите върху мислите си. Научете се да ги контролирате. Не дръжте в себе си страсти и възприятие на незадоволеност.

Каквото и деяние да предприемете, би трябвало да вярвате в него, с цел да може по този метод да позволите на Вселената да си свърши работата и да притегли шанса и парите в дома ви.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР