Съща като Преслава и нейната бивша дружка Галена, варненката се

...
Съща като Преслава и нейната бивша дружка Галена, варненката се
Коментари Харесай

Злобата На Завистливите Колежки Най-Накрая Я Застигна! Голяма Беда Сполетя Младата Звезда Гери Никол!

Съща като Преслава и нейната някогашна приятелка Галена, варненката се снабди с проклятието, тегнещо над тях, когато бяха на годините й.

В началото на кариерата си Преслава взе участие в „ Music idol “. Въпреки гения си, тя бе подценявана и залята от отрицателни мнения. Именно Преси я беше най-слушаната участничка във формата, само че все пак си навлече куп негативи.

Същата поличба се стовари и върху Галена. По това време двете изпълнителки рядко получаваха предложения за изява в сходни формати. Но за сметка на това, през днешния ден те са най-желаните участници в музикалните формати.

Днес същата орис сполетя и Гери-Никол. Младата звезда е един огт най-актуалните реализатори сега. Но все пак получава много отрицателни мнения за облиците, в които влиза си шоуто „ Като две капки вода “.

Блондинката от Варна в началото стана обект на рецензии от страна на Фънки. А по-късно си навлече гнева и на огромната част от феновете, въпреки че точно тя се показа най-добре в имитациите на Майкъл Джексън и Карди Би.

Единственият, който поддържа младата певица, е Константин. Покрай формата двамата много се сближиха. Те не крият, че доста се забавляват освен по време на шоуто, само че и след него в дискотеката на изпълнителя, написа Хот сцена.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР