САЩ, за разлика от Русия и Китай, предоставят на други

...
САЩ, за разлика от Русия и Китай, предоставят на други
Коментари Харесай

Американският президент се подигра на Русия с тези думи

САЩ, за разлика от Русия и Китай, дават на други страни ваксини против новия ковид и не желаят нищо в подмяна. Това разяснява президентът на Съединени американски щати Джо Байдън в щата Илинойс, като речта му беше излъчена от американски новинарски малките екрани, съобщи News.bg.

" Ние сме длъжни да оказваме помощ на други страни, и имаме свои лични ползи. И, апропо, аз обиколих света, срещнах се с всички водещи международни водачи и имам намерение да продължа да се срещам с тях ", посочи американският държавен глава по време на тирада, отдадена на нуждата от имунизация против COVID-19.

" И знаете ли какво? Други страни се преструват, че те фактически се оправят чудесно. Ние предоставяме повече ваксини в международен мащаб, в сравнение с всички други страни взети дружно. И знаете ли какво? За разлика от Китай, Русия и други (държави), ние не желаеме нищо в подмяна. Нищо. Това оказва голямо влияние, от наше становище ", акцентира още Байдън. Според данните на американската администрация Съединени американски щати ще дават повече от 1,1 милиарда дози ваксини против COVID-19 на нуждаещи се страни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР