САЩ все още нямат никакво доверие в работата на българските

...
САЩ все още нямат никакво доверие в работата на българските
Коментари Харесай

Мирчев за ”Магнитски”: Отговорността е на Гешев, Борисов ще използва Горанов като бушон

САЩ към момента нямат никакво доверие в работата на българските институции. Ние сме рекордьори по глобени, макар че сме стратегически сътрудник на Съединени американски щати, добави той.

 

Борисов ще се опита да употребява Горанов като бушон - ще каже, че няма нищо с тази работа. Това не би трябвало да се позволява, Горанов в тази работа е като консилиери (позиция в управителната конструкция на сицилианската, калабрийската и италиано-американската мафия) на Борисов, акцентира Мирчев.

 

ГЕРБ и Движение за права и свободи се назовават евроатлантически партии. От през днешния ден нататък, с цел да се назовават по този начин, първо би трябвало да се преборят с вътрешната си корупция. Досега наричахме ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия хартиена коалиция. Сега можем да ги назоваваме коалциията " Магнитски ", тъй като всяка една от тези партии има изтъкнат представител в листата " Магнитски ", разяснява Мирчев.

 

Това е необикновено интернационално оскърбление и има въздействие върху капиталовия климат в България. Не би трябвало да чакаме Великбритания да удостоверява глобите, а Съединени американски щати да ни показват корумпираните, би трябвало сами да ги хващаме. Но ние не можем, тъй като нямаме основен прокурор. Много от дълго време огромната борба е за това, че България няма основен прокурор и прокуратурата се е сраснала с проведената престъпност, сподели още Ивайло Мирчев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР