САЩ властите затвориха временно два железопътни гранични пункта в Тексас

...
САЩ властите затвориха временно два железопътни гранични пункта в Тексас
Коментари Харесай

САЩ затварят 2 железопътни прелеза в Тексас, за да могат агентите да помогнат при обработката на мигранти

Съединени американски щати управляващите затвориха краткотрайно два железопътни гранични пункта в Тексас в понеделник, с цел да пренасочат чиновниците към подкрепяне на обработването на мигранти, привличайки предизвестия от железопътните оператори, че краткотрайното затваряне ще попречи на търговията преди Коледа.

Решението на митниците и граничната отбрана на Съединени американски щати да прекратят интервенциите на железопътните пунктове в Eagle Pass и El Paso прибавя още една точка на напрежение по отношение на имиграцията на фона на битката във Вашингтон сред договарящите от Белия дом и Сената за реализиране на договорка по отношение на гранична сигурност.

В същото време републиканският губернатор на Тексас Грег Абът се готвеше да подпише нов закон, който ще даде нови пълномощия на полицията да арестува мигранти при нелегално влизане и ще даде пълномощия на локалните съдии да им наредят да изоставен страната.

„ След като следи неотдавнашното възобновление на контрабандните организации, които придвижват мигранти през Мексико посредством товарни влакове...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР