САЩ включиха днес в черния си списък по-големия син на

...
САЩ включиха днес в черния си списък по-големия син на
Коментари Харесай

САЩ наложиха санкции на по-големия син на Башар Асад

САЩ включиха през днешния ден в черния си лист по-големия наследник на сирийския президент Башар Асад - Хафез, който е на 18 години, предадоха международните организации.

Включването на сина на президента е част от нова поредност от наказания против сирийски физически и юридически лица след тези, наложени през юни.

Новите наказания са ориентирани против 14 лица, компании и други структури, измежду които и Първа сирийска танкова дивизия.

Вследствие на глобите младият Хафез Асад, който е кръстен на дядо си Хафез Асад, управлявал Сирия до гибелта си през 2000 година, няма да може да пътува до Съединени американски щати, а възможните му активи там ще бъдат замразени.

Сирия отбелязва празник на Башар Асад с избор

През юни Съединени американски щати вкараха наказания против първа група сирийски физически и юридически лица, измежду които и първата дама на Сирия Асма Асад. Самият сирийския президент Башар Асад е обект на наказания от страна на Вашингтон още от началото на сирийската война.

По мотив на включването на Хафез Асад в черния лист посланик номер едно на Съединени американски щати Майк Помпейо съобщи: "Установихме, че неговата роля в фамилията нараства. По-големите деца не престават главно да се занимават с бизнеса от името и за сметка на глобените си родители или на техни доближени ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР