САЩ вероятно скоро могат да въведат в сила нови санкции

...
САЩ вероятно скоро могат да въведат в сила нови санкции
Коментари Харесай

САЩ скоро могат да въведат още санкции срещу Русия

САЩ евентуално скоро могат да вкарат в действие нови наказания против Русия, които могат да бъдат ограничавания за избрани компании и частни лица.
Това съобщи пред РИА Новости Томас Греъм, асистент на президента на Съединени американски щати Джордж Буш-младши във връзка с Русия. Греъм е на конгрес в Москва, съобщи БГНЕС. 
„ Съединени американски щати водят санкционна политика във връзка с Русия от 2014 година Естествено, има сериозен напън в американския конгрес за продължение на въвеждането на наказания. И самата администрация непрестанно следи дейностите на избрани членове на конгреса, с цел да дефинира дейностите си – да продължава глобите или не. Почти несъмнено е в бъдеще Съединени американски щати да вкарат наказания. Въпросът е в това, до каква степен огромни ще са те и какви ще бъдат следствията за съветската стопанска система и като цяло за руско-американските връзки “, сподели Греъм.
Съединени американски щати не са заинтригувани от разрушаването на съветската стопанска система, счита специалистът, и вероятните наказания във финансовия бранш няма да са толкоз строги.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР