САЩ, Великобритания и техните сателити искат не само да проточат

...
САЩ, Великобритания и техните сателити искат не само да проточат
Коментари Харесай

Патрушев: В Украйна Русия воюва с НАТО, Западът иска да пренесе военните действия на наша територия

САЩ, Англия и техните спътници желаят освен да проточат съветската специфична военна интервенция в Украйна, само че и да трансферират военните дейности на теротирията на РФ. Това съобщи секретарят на Съвета по сигурността на Русия Николай Патрушев.

Соченият за правоприемник на президента Владимир Путин съобщи, че на процедура съветските войски в Украйна водят война не с украинските сили, а с целия блок НАТО.

Неонацисткият режим в Киев се възроди под непосредственото управление на анклосаксонците, а самата Украйна е употребена като инструмент в битката против Русия, съобщи Патрушев в Севастопол на заседание по въпросите на сигурността в Крим, на което бяха разисквани ограничения за обезпечаване на транспортната сигурност.

" Днес Русия, освобождавайки народа на Украйна от неонацизма, води битка не толкоз с националистическите фoрмирования и Въоръжените сили на Украйна (ВСУ). Против нас на процедура води война блокът НАТО, членовете на който дават на киевския режим тежкo въоръжение, муниции, разследващи данни, обезпечават подготовката на военни експерти ", съобщи Патрушев.

По думите му НАТО шантажира с потреблението на оръжия за всеобщо поразяване, а също по този начин взе участие в планирането на военни интервенции. Патрушев акцентира, че това не са празни думи, защото Съединени американски щати и техните съдружници от дълго време основават биологично оръжие в лаборатории, пръснати по целия свят, в това число и покрай съветските граници. Част от тези лаборатории, подсети той, бяха ситуирани в Украйна и бяха употребявани за основаването на изключително рискови патогени.

" Трябва да отбележим, че англосаксонците от дълго време са главен източник на неустойчивостта в света, без да се стесняват, пренебрегват нормите на интернационалното право, демонстрират своята същинска нападателна същина ", съобщи още Патрушев.

Под управлението на англосаксонците в Украйна в всеобщото схващане интензивно се внедрява национал-фашистка идеология, разяснява той.

Всички опити за договаряния сред Русия и Украйна бяха провалени по заповед на американските настойници на киевския режим, безапелационен бе Патрушев.

Англосаксонците в името на своята лична полза желаят да сблъскат Русия и Европа във военно противостояние, посочи още Патрушев.

" Целта им е да задушат Русия, да задържат своето мнимо предимство, да запазят еднополюсния свят, да си обезпечат опцията да живеят за непозната сметка. По този метод те разчитат, че ще им се удаде, както и след двете международни войни, още веднъж да вземат решение насъбраните проблеми в своята стопанска система, включител големия държавен дълг, който в Съединени американски щати към този момент трансферира $30 трилиона ", разгласи секретарят на Съмета по сигурността.

" Самоуверената и екоистична политика на англо-американския тандем основава многочислени огнища на напрежение в разнообразни райони, което слага на границата на съществуването доста страни и нации. Вашингтон и Лондон са в суматоха поради страха да изгубят своята надмощие и се пробват да разпалват от ден на ден нови спорове, включително и около териториите на такива нуклеарни страни, като Русия и Китай ", заключи Патрушев.

" Доктрината на Вашингтон, учредена на неограничения нарцисизъм, в последна сметка ни води към премеждия за цялото човечество. Русия не моге да допусне такова развиване на историята ", безапелационен е той.

 

Превод и редакция: Епицентър.БГ

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР