САЩ, в координация със страните от Г-7, ще наложат санкции

...
САЩ, в координация със страните от Г-7, ще наложат санкции
Коментари Харесай

САЩ въвеждат нови санкции срещу Русия

Съединени американски щати, в съгласуваност със страните от Г-7, ще наложат наказания на от Русия и трети страни. Това се показва в изказване на Белия дом, оповестява ТАСС.

Отбелязва се, че ще бъдат въведени широкообхватни наказания против основни браншове, генериращи доходи . Тяхната цел е да обиден в допълнение стопанската система на Русия и да понижат способността ѝ да води война против Украйна.

Това ще докара до налагане на наказания за повече от 200 физически и юридически лица, както от Русия, по този начин и участници от трети страни в Европа, Азия и Близкия изток, които поддържат военните старания на Москва, допълват от Белия дом.
 Съединени американски щати предизвестяват компании, които заобикалят глобите против Русия
Съединени американски щати предизвестяват компании, които заобикалят глобите против Русия

Включително и към банки

Наказателните ограничения ще бъдат ориентирани към " дузина съветски финансови институции ", съветски чиновници и държавни чиновници в новите територии на Русия.

" Ще глобяваме и други участници, свързани с отбранителната и софтуерната промишленост на Русия, в това число виновните за попълването на запасите на Москва от глобени продукти или за заобикалянето на глобите ", добавя се в изказването.

Освен това Съединени американски щати имат намерение да подхващат дейности във връзка с " бъдещите енергийни благоприятни условия " на Русия , само че по метод, по който тези стъпки " да не окажат въздействие върху настоящото произвеждане " и да спомогнат за " минимизиране на разстройствата на пазара ".
 Съединени американски щати глобяват българска компания за заобикаляне на глобите против Русия Обновена
Съединени американски щати глобяват българска компания за заобикаляне на глобите против Русия

В новия черен лист са включени 22 физически и юридически лица от разнообразни държави
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР