САЩ трябва да се справят с вътрешните проблеми на страната

...
САЩ трябва да се справят с вътрешните проблеми на страната
Коментари Харесай

Русия: САЩ да не се месят и да обяснят публикации на маршрути на протести в Москва

Съединени американски щати би трябвало да се оправят с вътрешните проблеми на страната и да спрат да се намесват във вътрешните работи на други страни. Това се показва в известието на съветското външно министерство на страницата във Фейсбук, което е реакция на мненията на американското посолство в Москва по отношение на , които се организират в Русия в съботa, оповестява ТАСС.

Американското посолство не реагира по никакъв метод на демонстрациите във Вашингтон на 6 януари и опитите за взлом на Капитолия, а също по този начин не осъжда осъществените убийства и арестувания. " Лицемерието е инструмент на американската дипломация , който стана изключително рисков по време на ковид епидемията. Справете се със личните си проблеми и спрете да се намесвате във вътрешните работи на други страни ", съобщи външното министерство.

Протестите в Съединени американски щати престават да бъдат мирни заради дейностите на управляващите , които по-късно назовават ​​инцидента офанзива против демокрацията . Също на площад Смоленска те припомниха многочислените набези на американската полиция против публицисти от Руската федерация, които отразяваха митингите в Съединени американски щати през 2020 година, на които Вашингтон не отговори.

В допълнение, съветското външно министерство обръща внимание подправените известия от западни медии , че неразрешената протестна акция в Москва е събрала 40 хиляди души .

" Според " Ройтерс " минимум 40 хиляди души са се събрали на протестен протест в събота в центъра на Москва. Защо да не са 4 милиона едновременно? Данните са за 4 хиляди . "
 Задържаха Юлия Навални на митинг в Москва
Задържаха Юлия Навални на митинг в Москва

Най-малко 1090 души са арестувани, митинги се организират през днешния ден в цяла Русия

Американските дипломати ще би трябвало да обяснят на съветското външно министерство за публикуването от посолството на Съединени американски щати в Москва на " протестни направления " в съветските градове , разяснява формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова.

" Вчера посолството на Съединени американски щати в Москва разгласява " направления на митинги " в съветските градове и пусна информация за " марш към Кремъл ". Какво беше това: режисура или директива ? Дори уредниците не оповестиха такива проекти. Американски сътрудници ще би трябвало да обяснят Смоленския площад ".

" Може да си представим какво би почнало, в случай че съветското посолство във Вашингтон разгласява карта на протестни направления , посочваща крайната точка, да вземем за пример, в Капитолия . Такава ориентировка на място би приключила с световна нервност на американските политици , в това число русофобски лозунги, закани със наказания и експулсиране на съветски дипломати ".
 Шарл Мишел се обади на Путин: Навални неотложно да се освободи
Шарл Мишел се обади на Путин: Навални неотложно да се освободи

" Русия би трябвало незабавно да пристъпи към цялостно и транспарантно следствие на атентата против него "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР