САЩ тласкат режима в Киев да извършва военни престъпления с

...
САЩ тласкат режима в Киев да извършва военни престъпления с
Коментари Харесай

Захарова: Новият пакет от военна помощ на Вашингтон тласка Киев към военни престъпления

Съединени американски щати тласкат режима в Киев да прави военни закононарушения с нов пакет от военна помощ за Украйна, който ще включва противопехотни мини. Това сподели формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова на брифинг, оповестяват съветски медии.

„ На 3 февруари във Вашингтон беше разгласен още един пакет от оръжия на стойност съвсем 2,5 милиарда $. Този път става дума за противотанкови ракетни системи Javelin, по този начин наречените бомби с дребен диаметър GLSDB с обхват до 150 км и противотанкови ракети. -пехотните мини също са включени там " Клеймор ". Подобна стъпка на Вашингтон наподобява като тенденциозен опит да тласне киевския режим към следващите военни закононарушения. Мисля, че за жалост, това ще се случи, само че би трябвало да разберете кой е виновен ", сподели още Захарова.

„ На 2 февруари висшият представител на Европейски Съюз по външните работи Борел сподели, че Европейският съюз възнамерява да усили до 30 000 броя на кадетите, които ще бъдат подготвени в задачата на Европейски Съюз за оказване на военна помощ на Украйна. Министърът на защитата на Украйна сподели, че на 6 февруари подсещам, че същият Европейски съюз отпусна половин милиард евро посредством Фонда за мир ", добави Захарова.

Според дипломата, Западът удължава спора, като уголемява помощта за Киев, тези ограничения, както сподели Захарова, ще усилят броя на жертвите.

„ САЩи техните васали от НАТО, въоръжавайки въоръжените сили на Украйна, както те считат, с мощни оръжия и обучавайки техните военни, вършат всичко, с цел да ескалират военните дейности. В своята безразсъдна поддръжка за нацистите в Киев, западните водачи прекрачват всички мислими и немислими граници ", разяснява Захарова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР