САЩ си играе с евреи и мюсюлмани в зависимост от

...
САЩ си играе с евреи и мюсюлмани в зависимост от
Коментари Харесай

Захарова: Политиката на Байдън е кърваво лицемерие

Съединени американски щати си играе с евреи и мюсюлмани според от политическа полза.  Политиката на Байдън, който одобри декрет, допускащ на администрацията на Съединени американски щати да наложи наказания против еврейските заселници в Палестина, е кърваво двуличие. Това съобщи в канала Telegram формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова.

Президентът на Съединени американски щати признава заселническите действия на Израел,

мотивирайки израелците да развиват палестинските земи, а по-късно президентът на Съединени американски щати приема декрет, допускащ на американската администрация да наложи наказания против еврейските заселници. Съединени американски щати си играе с евреи и мюсюлмани според от политическа полза.  Тази непрекъсната операция е демонстрация на шовинизъм и ксенофобия “, уточни дипломатът.

Президентът на Съединени американски щати подписа заповед, позволяваща на администрацията на Съединени американски щати да наложи наказания против еврейски заселници, забъркани в актове на принуждение на Западния бряг.

Както сподели американският водач в изказване,

публикувано от пресслужбата на Белия дом, Байдън подписа декрет, допускащ на американската администрация да наложи наказания против еврейски заселници, забъркани в актове на принуждение на Западния бряг. Според изказването на Байдън „ бруталността на екстремистките заселници “ на Западния бряг е достигнала „ неприемливи размери. И съставлява сериозна опасност за мира, сигурността и стабилността на Западния бряг и Ивицата Газа, Израел и по-широкия Близък изток “.

„ Тези дейности съставляват необикновена и изключителна опасност за националната сигурност и външната политика на Съединени американски щати “, сподели американският президент.

„ Израел би трябвало да направи повече, с цел да спре насилието против цивилни на Западния бряг. И да потърси отговорност от забърканите “, сподели държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен в изказване. Съединените щати ще продължат да подхващат дейности за реализиране на своите външнополитически цели, в това число реализиране на решение с две страни на израелско-палестинския спор, сподели той.

 

Източник: / Превод:

Още вести четете в категория Свят.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР