САЩ ще предоставят на Украйна ракетите си с голям обсег

...
САЩ ще предоставят на Украйна ракетите си с голям обсег
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Ракети към Крим

САЩ ще дават на Украйна ракетите си с огромен обхват ATACMS. Те могат да поразяват цели в Крим - обичана дестинация на украинците за атаки през последните няколко седмици.

Спорът сред Киев и Варшава поради отхвърли на Полша да внася украинско зърно се ожесточава - полският министър председател Матеуш Моравецки предизвикателно предизвести Зеленски в никакъв случай повече да не наскърбява поляците, както при речта си пред Общото заседание на Организация на обединените нации. 

Изборът на ГЕРБ за кандидат-кмет остава в загадка. Според водача на Съюз на демократичните сили Румен Христов към момента се разискват имената на " трима-четирима " души. Вижте кои може да са те в долния линк.

Източници на Клуб Z оповестиха за още един евентуален любимец за кандидатурата на ГЕРБ - някогашният шеф " Новини, настоящи излъчвания и спорт " на bTV Антон Хекимян. Който през днешния ден подаде оставката си от медията.

Човек и добре да живее, умира. Особено в случай че пуши цигари. Вижте по какъв начин Риши Сунак ще се бори с тютюнопушенето във Англия.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР