САЩ ще поръчат допълнителни 200 милиона дози от разрешените до

...
САЩ ще поръчат допълнителни 200 милиона дози от разрешените до
Коментари Харесай

САЩ ще имат ваксини за цялото си население до края на лятото

Съединени американски щати ще поръчат спомагателни 200 милиона дози от позволените досега ваксини против ковид, като задачата е да имат задоволително дози за имунизацията на всички пълнолетни американци до края на лятото. Това се споделя в изказване на Белият дом.

" Според нас ше можем да потвърдим закупуването на 100 милиона дози от всяка от двете ваксини, получили позволение от Агенцията по медикаментите, а точно тези на " Пфайзер " и " Модерна ", които ще се прибавят към към този момент поръчаните по 200 милиона дози от имунизациите на всяка от двете компании “, сподели президентът Джо Байдън, представен от Агенция Франс Прес и Българска телеграфна агенция.

След спомагателните доставки Съединени американски щати разполагат с задоволително дози от имунизациите, с цел да имунизират 300 милиона американци до края на лятото.

Новият американски президент показа през вчерашния ден новите ограничения на държавното управление за ускорение на доставките на имунизациите против ковид в Съединени американски щати.

" Оказа се, че програмата за имунизиране е в по-лошо положение, в сравнение с чакахме ", съобщи Байдън
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР