САЩ ще отговорят“, след като поддържан от Иран дрон уби

...
САЩ ще отговорят“, след като поддържан от Иран дрон уби
Коментари Харесай

„Сериозни последици за Обединеното кралство“, тъй като земното кълбо е на ръба на Третата световна война, след като ирански дрон уби американски войници

Съединени американски щати „ ще отговорят “, откакто поддържан от Иран дрон умъртви трима от техните бойци в Йордания през уикенда – първите смъртни случаи в Съединени американски щати след месеци на удари на групи против американските сили.

Джо Байдън остава непослушен, наблягайки, че нацията му „ ще потърси отговорност от всички виновни във време и по метод [по] наш избор “. Експерт обаче сподели пред Mirror през днешния ден, че „ светът е на ръба “, защото напрежението ескалира в Близкия изток.

Професорът по интернационалните връзки в университета в Есекс, Наташа Линдщад, сподели: „ Аз не смятайте, че към момента се насочваме към световен конфликт; по-вероятно е това да бъде дуел сред Съединени американски щати и Иран (и техните проксита в Сирия) - както това, което се случи сред Тръмп и Иран през януари 2020 година

" Това в действителност значи, че светът е на ръба и, несъмнено, постоянно има капацитет нещата да ескалират, само че като се имат поради икономическите проблеми на Иран, ще би трябвало да отстъпи в даден миг. "

Твърди се, че последната офанзива е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР