САЩ ще отговорят с военна сила, ако интересите им бъдат

...
САЩ ще отговорят с военна сила, ако интересите им бъдат
Коментари Харесай

САЩ ще отговорят с военна ила, ако интересите им бъдат атакувани от Иран, заяви американски представител 

САЩ ще отговорят с военна мощ, в случай че ползите им бъдат атакувани от Иран, сподели на конференция през днешния ден американският специфичен представител за Иран Брайън Хук, представен от Ройтерс.

Хук се изрече пред публицисти преди изключителната среща на върха на арабски водачи в Мека, Саудитска Арабия.

Висшият американски посланик сподели, че дейностите, които до момента Съединени американски щати са подхванали в Залива, включващи предислоциране на военни сили, са имали "желания сдържащ резултат върху оценката на риска от страна на (иранския) режим ".

Хук добави, че Съединени американски щати ще изчакат резултатите от следствието на офанзивите против петролни танкери край крайбрежията на Обединените арабски емирства, преди да обсъдят разновидностите за отговор.

При визитата си в Лондон през днешния ден съветникът по въпросите на националната сигурност на Белия дом Джон Болтън съобщи, че опасността от Иран не е изчезнала, само че бързите дейности на Съединени американски щати са спомогнали за сдържането ѝ.

"Не считам, че тази опасност е изчезнала, само че считам за възможно да се каже най-малко частично, че бързият отговор, разполагането на войски и други подхванати от нас стъпки са послужили като възпиращ фактор ", съобщи съветникът на президента Доналд Тръмп, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР