САЩ ще има представителка на полуфиналите на Ролан Гарос 2020.

...
САЩ ще има представителка на полуфиналите на Ролан Гарос 2020.
Коментари Харесай

САЩ си осигури представителка на 1/2-финал на Ролан Гарос

САЩ ще има представителка на полуфиналите на " Ролан Гарос " 2020. Това беше обезпечено от Даниел Колинс, която победи в отсрочен от през вчерашния ден осминафинален мач най-дбората африканка Онс Джабюр с 6-4, 4-6, 6-4 за 1 час и 58 минути. Така на следващия ден Колинс ще срещне своята сънародничка София Кенин за място в Топ 4.

Първият сет се реши след единствено един пробив в последния десети гейм в интерес на Даниеле. Тя поведе безапелационно с 3-0 във втората част, само че Джабюр се върна в мача със серия от пет следващи гейма.

Третата част се трансформира във фестивал на пробивите, само че в последна сметка сюжетът от края на първия сет се повтори - Джабюр сервираше за оставане в мача при 4=5, само че се пропука и Колинс реализира втория си най-силен резултат в кариерата си в шампионатите от " Големия шлем " след полуфинала в Мелбърн през предходната година.

57-ата в ранглистата на WTA Колинс имаше единствено една победа на " Ролан Гарос " преди тазгодишното си присъединяване в Париж.,

Интересно за отбелязване е, че Колинс играе повече от сполучливо против Кенин - 3 победи от 3 мача. Два от трите мача сред двете въпреки всичко са на шампионати от по-ниска категория отвън календара на WTA през 2017 година, Двете за първи път ще премерят силите си на клей.
 Новак Джокович с следващата си рутинна победа на
Новак Джокович с следващата си рутинна победа на " Ролан Гарос "

Сърбинът не даде сет на руснака Карен Хачанов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР