САЩ. Шефът на граничния патрул Джейсън Оуенс каза в неделя

...
САЩ. Шефът на граничния патрул Джейсън Оуенс каза в неделя
Коментари Харесай

Шефът на граничния патрул казва, че незнанието кой влиза нелегално в САЩ или защо, допринася за „национална заплаха“

Съединени американски щати. Шефът на граничния патрул Джейсън Оуенс сподели в неделя по време на изявление, че незнанието кой пресича нелегално южната граница и какви са желанията им, е „ опасност за националната сигурност “.

Оуенс седна с CBS за изявление, излъчено във Face the Nation, където той приказва за близо един милион арестувания на мигранти сред входните пристанища на Съединени американски щати и Мексико до момента през фискалната 2024 година Агенцията също е на път да доближи два милиона арестувания до края на септември, когато фискалната година завършва, съгласно Оуенс.

„ Това число е огромно число, само че това, което ме държи безсънен през нощта, са 140 000 известни бягства “, сподели Оуенс.

Известни бягства са тези мигранти, които минават в Съединени американски щати незаконно, задействат датчици или се виждат на камера, само че не са арестувани от сътрудници.

Група от над 100 мигранти се пробва да влезе Съединени американски щати нелегално нахлуват в гранична стена, четвъртък, 21 март 2024 година В този развой мигрантите повалят текса...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР