САЩ. Сенатор Боб Менендес представи член на катарското кралско семейство

...
САЩ. Сенатор Боб Менендес представи член на катарското кралско семейство
Коментари Харесай

Боб Менендес се е свързал с подкупен бизнесмен от Ню Джърси с катарски служители, твърди ново обвинение

Съединени американски щати. Сенатор Боб Менендес показа член на катарското кралско семейство и шеф на компания, обвързвана с държавното управление на Катар, с предприемач от Ню Джърси, преди компанията да влага милиони долари в плана за недвижими парцели на предприемача, съгласно пренаписаното обвиняване във вторник.

Последната версия на обвинителния акт против демократа във федералния съд на Манхатън не разпознава члена на катарското кралско семейство, само че споделя, че лицето е принципал на Qatari Investment Co.

В обвинителния акт се споделя, че по-късно катарският вложител е обмислил и договорил многомилионна инвестиция в плана за недвижими парцели, плануван от Фред Дайбс, един от тримата предприемачи, упрекнати в обвинителния акт, дружно със сенатора и брачната половинка му. Всички те се признаха за почтени.

Няма нови обвинявания, добавени към последната версия на обвинителен акт, който към този момент упреква Менендес в скрит план за рушвет, за който се твърди, че е обогатил сенатора и брачната половинка му с пари, златни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР