САЩ се противопоставят на евентуална израелска сухопътна операция в Ливан

...
САЩ се противопоставят на евентуална израелска сухопътна операция в Ливан
Коментари Харесай

АФП: САЩ не искат израелска сухопътна операция в Ливан

Съединени американски щати се опълчват на възможна израелска сухопътна интервенция в Ливан и имат намерение да подхващат " съответни стъпки ", с цел да предотвратят по-нататъшна ескалация.

Това заяви Агенция Франс Прес, базирайки се на почитан американски чиновник.

Длъжностното лице съобщи, че Вашингтон има няколко " съответни хрумвания ", които американски чиновници имат намерение да обсъдят със съдружници и сътрудници тази седмица.

" Очевидно е, че не имаме вяра, че сухопътната инвазия в Ливан ще понижи напрежението в района, ще предотврати ескалацията на насилието, частично по тази причина сме толкоз фокусирани върху потреблението на тази седмица, с цел да проучим тези хрумвания и да забележим дали можем да разработим метод да избегнем [ескалацията] ", съобщи събеседникът пред организацията.
 Израел още веднъж удари Бейрут
Израел още веднъж удари Бейрут

Това е четвъртият удар на ЦАХАЛ

Съединени американски щати не считат тактиката на Израел против ливанската Хизбула за ефикасна, а Държавният департамент търси дипломатическо решение на спора , заяви CNN, базирайки се на неназован представител на американската външна политика.
 Операцията на Израел против Ливан се назовава
Операцията на Израел против Ливан се назовава " Стрелите на севера "

Позиция на Бенямин Нетаняху

Той удостовери, че Съединени американски щати и сътрудниците им са предложили няколко " съответни хрумвания " за деескалация на обстановката , които имат намерение да обсъдят тази седмица.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР