САЩ се изключиха като посредник в мирния процес в Близкия

...
САЩ се изключиха като посредник в мирния процес в Близкия
Коментари Харесай

САЩ се изключиха от мирния процес в Близкия изток, обяви Франция

Съединени американски щати се изключиха като медиатор в мирния развой в Близкия изток . Това разгласи външният министър на Франция Жан-Ив льо Дриан, откакто американският президент Доналд Тръмп призна Йерусалим като столица на Израел, оповестява " Ройтерс ".

 Защо Тръмп подпали бурето с барут в Йерусалим?
Защо Тръмп подпали бурето с барут в Йерусалим?

И дали това няма да е токсичен подарък за Бенямин Нетаняху и за Израел

" Чувам някои, в това число господин Тилърсън, да споделят, че нещата ще се случат в последна сметка, а в този момент е време за договаряния. Досега Съединени американски щати може да са имали посредническа роля в този спор, само че те се изключиха малко. Реалността е, че те са сами и изолирани по този въпрос ", посочи Жан-Ив льо Дриан.

Американският държавен секретар Рекс Тилърсън е в Париж през днешния ден, с цел да се причисли към интернационалната среща за Ливан, като ще организира двустранни диалози с Льо Дриан.

 Йерусалим - подаръкът на Нетаняху от Тръмп за Ханука
Йерусалим - подаръкът на Нетаняху от Тръмп за Ханука

Добър или неприятен бе ходът на Тръмп? Или просто е прекомерно рисков

Палестински фракции приканиха за " Ден на гняв " през днешния ден, откакто израелски войски и палестинци влязоха в конфликти в Западния бряг и Ивицата Газа през вчерашния ден. Най-малко 31 души бяха ранени от израелска пукотевица и гумени патрони, прецизират медицински лица.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР